Невідомий кинув гранату під ноги першому віце-спікеру Андрію Парубію й нардепам (відео, оновлено)

10:14 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/andriy.parubiy

Як повідомили в четвер у прес-службі МВС, учора ввечері о 23 годині 20 хвилин біля одного зі столичних готелів стався вибух.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-службі МВС повідомили сьогодні, 25 грудня, що вчора ввечері о 23 годині 20 хвилин біля одного із столичних готелів стався вибух. У повідомленні також конкретизують:

«Подія сталася, коли невстановлена молода особа кинула вбік групи народних депутатів України (як повідомила в четвер інформаційна агенція УНІАН, серед них був перший віце-спікер парламенту Андрій Парубій. – «ЩЛ») вибухівку. Наразі експерти-криміналісти встановлюють чи це була граната РПГ-5, чи світлошумова граната.

Після вибуху зловмисник побіг вбік Кріпосного провулку. Працівники столичної міліції розпочали його переслідування.

Під час погоні невідомий кинув у бік правоохоронців ще одну гранату, внаслідок чого постраждав один міліціонер, який наразі госпіталізований. Проводяться заходи щодо встановлення особи та затримання нападника.

Слідчим відділом Печерського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 «Хуліганство».

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 25 грудня,в повідомленні «З`явилися подробиці замаху на Парубія»:

«За попередньою інформацією, вчора ввечері разом з першим віце-спікер парламенту Андрієм Парубієм біля готелю «Київ», де було скоєно на нього замах, було двоє представників «Самооборони» Про це «Еспресо.TV» повідомили представники готелю «Київ».

За їх словами, невідомий наблизився до них метрів за 30 і кинув у їх бік гранату, однак промахнувся - граната впала між машинами і бордюром. Невідомого почали переслідувати представники міліції, які знаходились неподалік готелю.

Під час погоні зловмивник кинув у правоохоронців ще одну гранату. В результаті інциденту один з міліціонерів отримав поранення ноги і був госпіталізований. Парубій та інші депутати не постраждали». 

Про це повідомляється в четвер на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів