Правоохоронці просять зголоситися можливих очевидців загибелі жінки, тіло якої знайдено у Львові

11:14 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомили в четвер у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 25 грудня, о 9:30 до правоохоронців надійшло повідомлення від кур’єра, котрий розвозить пресу про те, що він виявив у одному з газетних кіосків, який розташований у центрі Львова, тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

У прес-службі (відділ зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС інформують у четвер у повідомленні «Львівські правоохоронці встановлюють причини смерті жінки, тіло якої було знайдено у газетному кіоску»:

«Працівники міліції звертаються до можливих очевидців події із проханням повідомити на «102» будь-яку інформацію, яка допоможе у розкритті цього злочину. Сьогодні о 9:30, 25 грудня, до правоохоронців надійшло повідомлення від кур’єра, котрий розвозить пресу про те, що він виявив у одному з газетних кіосків, який розташований у центрі Львова, тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області. Правоохоронці звертаються до можливих очевидців події із проханням повідомити на оперативний номер «102» будь-яку інформацію, що допоможе у розкритті цього злочину. Анонімність гарантовано».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів