На Львівщині вибухотехніки й кінолог перевіряли повідомлення про замінування мікроавтобуса

09:55 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі ЛОДА, 24 грудня невідома особа повідомила на телефон «102» чергового Стрийського райвідділу МВС про замінування мікроавтобуса на автостоянці біля заводу «Леоні» у селі Нежухів.

У прес-службі ЛОДА повідомили в четвер, що на Львівщині перевіряли повідомлення про замінування мікроавтобуса. У повідомленні також конкретизують:

«24 грудня о 14:57 невідома особа повідомила на телефон «102» чергового Стрийського райвідділу МВС про замінування мікроавтобуса на автостоянці біля заводу «Леоні» у селі Нежухів Стрийського району. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Стрия згідно з «Планом дій...» у складі 26 осіб та дев’яти одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження трьох мікроавтобусів («Фольксваген-Транспортер», державний номер ВС 5646 АК, ГАЗ «Соболь», державний номер ВС 8632 АН та «Фіат-Добло», державний номер ВС 8643 СІ.) та території автостоянки. О 17:55 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів