Рашисти у 2022-му можуть зазнати такої ж поразки, як і фашисти-нацисти у 1943-му

13:40 24 квітня 2022 р.

Фото до новини

Російського ворога чекає такий самий розгром, який отримали гітлерівці під час операції «Цитадель», - прогноз військового експерта.

Події військової операції 1943 року "Цитадель", коли радянські війська завдали флангового удару в бік наступаючим нацистським підрозділам, можуть повторитися на війні Росії проти України. Про це повідомляє Хартія 97, пише Dailylviv.com. Нищівний випад можуть зробити ЗСУ на російські війська на 700 кілометровій лінії фронту, що йде від Харкова до Херсона. В українському Генштабі працюють сильні фахівці, а мобілізовані треті хвилі готують до серйозної операції. За підсумками у Москві мають зрозуміти, що претензії на українські території катастрофічно небезпечні як для російських військ, так і для Кремля. Про це заявив військовий журналіст Владислав Селезньов.

На YouTube-каналі Україна 24 він розповів, що українські війська можуть повторити хід радянської армії під час операції "Цитадель" 1943 року. Тоді було завдано серйозного удару флангового удару в бік наступаючих нацистських військ.

"Німецько-фашистські війська намагалися штурмувати добре укріплені бойові позиції радянської армії, а в той же час інші підрозділи радянської армії завдали флангового удару в бік фашистським військам. І тим самим створили дуже серйозну небезпеку взагалі для всіх сил і засобів, залучених до цієї операції на цій ділянці фронту", - нагадав Селезньов.

За його словами, на повторення подій вказує підготовка мобілізованих третьої хвилі до активних бойових дій та використання зброї, яку надає Захід. Росія в такій ситуації може мати справу з негативними для себе подіями.

“Хлопці завершують етап підготовки до участі в активних бойових діях, є відповідні ресурси, які ми отримуємо від наших західних партнерів", - зазначив журналіст.

"Я абсолютно переконаний у тому, що в українському Генеральному штабі працюють серйозні стратеги, які вже не раз доводили свою професійність і здатність завдавати нищівних ударів по підрозділах російської армії", - зазначив Селезньов.

Також він додав, що за підсумком має з'явитись новий формат відносин з РФ, який буде уроком для Москви. Кожному наступному російському вождеві треба буде розуміти, чим загрожує Росії зазіхання на території України.

"Щоб щоразу, незалежно від того, хто сидітиме в Кремлі, російські вожді розуміли, що будь-які посягання на територіальну цілісність нашої держави смертельно небезпечні та разюче болючі для російської армії і російського уряду", - наголосив Владислав Селезньов.

Американські політики не вірять Росії

Росію хочуть визнати державою-терористом: хто це зробить на заклик з Києва

Росія не виконує рішення Міжнародного Суду ООН про припинення війни в Україні

Путін - учень Гітлера

Кривавий Путін мріє перемогти Україну до 7 травня і провести тріумфальний парад перемоги

Путін боїться Бандеру за заклики до розвалення російської імперії

США надають Україні важку артилерію: гаубиці і боєприпаси

Війна в Україні може тривати до кінця 2023 року, - Джонсон

Ударимо по Кримському мосту щойно буде можливість, - Данілов

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів