Ситуації і пригоди (cтор. 3076)

Фото для новини

11:28 7 лютого 2015 р.

У 2015 році на Львівщині вже загинули під час пожеж 17 людей

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у ньому занепокоєні станом, що склався на території області із виникненням пожеж та загибеллю людей на них.

Ситуації

Фото для новини

11:05 7 лютого 2015 р.

На Львівщині загинула під час пожежі жінка

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 6 лютого близько 11:30 в одноповерховому цегляному житловому будинку розміром 10х4 метрів у селі Поріччя-Мальованка Городоцького району виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

21:45 6 лютого 2015 р.

Завтра біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть у суботу на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

21:28 6 лютого 2015 р.

Волонтери вкотре доставили бійцям на передовій допомогу, кошти на яку зібрали у Львові та Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов звітує: «Передали бінокль (2200 грн) з далекомірною шкалою військовим 92-ї механізованої бригади, продукти, солодощі й різні делікатеси від української громади Реджо-нель-Емілія (Італія), а також усе те, що було зібрано волонтерами ГІ «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові».

Ситуації

Фото для новини

17:00 6 лютого 2015 р.

У Львові створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження, – СБУ

У Львові на базі головного управління служби з надзвичайних ситуацій області створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження.

Ситуації

Фото для новини

16:50 6 лютого 2015 р.

По селах немає сирен для оповіщення. Тому в разі небезпеки пропонують бити в церковні дзвони

У Львівській області є 966 бомбосховищ. Із них 35% або 338 – не годяться для того, щоб там ховалися люди. Зараз їх терміново вичищають та укріплюють, аби громадяни змогли туди зайди і перебути там певний час, якщо раптом буде в цьому потреба.

Ситуації

Фото для новини

16:20 6 лютого 2015 р.

Понад дві тисячі львів’ян пройшли безкоштовні тренінги з домедичної допомоги та самооборони

Про під сьогодні, 6 лютого, час під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Херсоном на тему: «Режим підвищеної готовності: перші результати на Львівщині та Херсонщині?» повідомив громадський активіст, співкоординатор Центру безпеки міста Львова Юрій Діль.

Ситуації

Фото для новини

16:10 6 лютого 2015 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 214,7 млн. грн на виплату соціальних допомог

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала в лютому перший транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів у сумі 214,7 млн. гривень.

Ситуації

Фото для новини

16:05 6 лютого 2015 р.

45% переселенців із Донбасу на Львівщину планують залишитися на її теренах назавжди, – опитування

За даними дослідження, основні проблеми біженців на Львівщині – відсутність власного житла (54%) і роботи загалом (16%), роботи за фахом (13%), необхідного одягу (8%), проживання у непристосованому приміщенні (6%), відсутність документів (1%).

Ситуації

Фото для новини

14:05 6 лютого 2015 р.

Торік у Львові всиновили 22 сиріт

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вчора, 5 лютого, у ЛМР відбулись слухання звіту про роботу департаменту гуманітарної політики за 2014 рік.

Ситуації

Фото для новини

10:48 6 лютого 2015 р.

На Львівщині посилять охорону автостанцій, аеропорту та інших об’єктів транспортної інфраструктури

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «питання посилення охорони об’єктів транспортної інфраструктури, таких як автостанції та аеропорт, сьогодні, 5 лютого, обговорили під час спільної наради правоохоронці, представники СБУ та керівники служб безпеки станцій та вокзалів».

Ситуації

Фото для новини

09:52 6 лютого 2015 р.

Українські військові продовжують перетворювати техніку ворога на купу металобрухту, – «Північ»

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в п’ятницю: «Продовжується позитивна практика особового складу, який підпорядкований оперативному командуванню «Північ», засмучувати противника результативними та влучними вогневими ураженнями та вмілими діями особового складу. Перетворювати техніку найманців на купу металобрухту, а членів бандугрупувань маркувати позначками «200» та «300».

Ситуації

Фото для новини

09:00 6 лютого 2015 р.

Сьогодні без електропостачання – мешканці 25 вулиць Львова, п’яти – у Брюховичах, восьми – у Винниках

У п’ятницю потерпатимуть до 17.00 без електрики у частині Львова та адміністративно підпорядкованих йому населених пунктах у зв’язку з плановими ремонтними роботами.

Ситуації

Фото для новини

00:12 6 лютого 2015 р.

Разом із десантником Станіславом Стовбаном звільнено з полону львів’янина Остапа Гавриляка, – нардеп (відео)

Народний депутат Ігор Насалик повідомив «Вікнам», що Станіслава Стовбана визволено з полону і він уже перебуває на території, контрольованій Україною. Разом із ним – інший «кіборг» з Львівщини за прізвищем Гавриляк, який також був поранений в Донецькому аеропорту і був зі Станіславом в одній палаті.

Ситуації