Ситуації і пригоди (cтор. 3071)

Фото для новини

17:30 19 лютого 2015 р.

Усі сховища цивільної оборони Львова заплановано привести до експлуатації до 20 березня, – ЛМР

Начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Віктор Іваніцький запевнив, що Львів готовий до прийому в укриття населення на 100%, натомість захисні споруди для укриття працівників на підприємстві готові на 70%.

Ситуації

Фото для новини

00:24 19 лютого 2015 р.

Начальника міліції Львівщини Загарію й комбата Вольського врятували двоє волонтерів і кілька бійців

Волонтер медичної служби «Хоттабич» Юрій Бондар розповів про те, як насправді відбувався порятунок начальника Львівського обласного управління МВС і командира батальйону спецпризначення «Львів».

Ситуації

Фото для новини

17:10 18 лютого 2015 р.

Сьогодні біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть до 19.00 допомогу бійцям

Як повідомили активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту», сьогодні, в середу, 18 лютого, з 17.00 до 19.00, під час додаткової збірки на площі Галицькій буде можливість зустрітися з телеведучим Ігорем Цигаником.

Ситуації

Фото для новини

14:50 18 лютого 2015 р.

Бійці батальйону «Львів», які вийшли з оточення, втратили всі речі й потребують допомоги, – активіст

Активіст Роман Верхоляк повідомив у середу: «Частина бійців батальйону «Львів», вийшли з оточення в Дебальцевому. На даний момент вони направляються в інше місце дислокації. Бійці втратили всі речі. Тому прошу всіх, хто можуть долучитись до збору термінової допомоги хлопцям. Сьогодні о 16.00 буде відравлятись посилка хлопцям.

Ситуації

Фото для новини

12:12 18 лютого 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу на вулиці Під Голоском

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДСНС, вогнеборцями врятовано одну з квартир на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Під Голоском.

Ситуації

Фото для новини

11:22 18 лютого 2015 р.

1 березня у Львові проведуть для всіх бажаючих безплатні заняття зі самооборони

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 1 березня, з 13.00 до 16.00 у спортивному залі Галицької гімназії на вулиці Замковій, 9 тренери ГО «Асоціація шкіл айкідо айкікай» проведуть безплатні навчання зі самооборони.

Ситуації

Фото для новини

00:32 18 лютого 2015 р.

Десантник львівської 80-ї бригади Олександр Козачок потребує допомоги небайдужих співгромадян (відео)

Після тяжкого поранення на блокпосту поблизу міста Щастя на Луганщині, військовослужбовець львівської 80-ї аеромобільної бригади Олександр Козачок лежить у тяжкому стані у столичному військовому шпиталі.

Ситуації

Фото для новини

21:07 17 лютого 2015 р.

На Львівщину повернулися з війни ще двоє правоохоронців

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зі зони бойових дій повернулися оперуповноважений карного розшуку – капітан міліції Орест Ямборко, а також помічник дільничного інспектора міліції – прапорщик міліції Сергій Федчишин.

Ситуації

Фото для новини

20:41 17 лютого 2015 р.

Ощадбанк пообіцяв виплатити гроші ошуканим пенсіонерам у Львові

Ощадбанк виплатить гроші ошуканим вкладникам у Львові. Відповідне рішення суду має дати підстави для цього, бо внаслідок дій шахраїв пенсіонери залишились і без грошей, і без дійсних документів про оформлення депозитних договорів. Про це інформує прес-служба установи.

Ситуації

Фото для новини

20:40 17 лютого 2015 р.

Офіцери й курсанти Львівської військової академії навчалися в Норвегії за стандартами НАТО

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міністерства оборони, делегація офіцерів і курсантів Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного впродовж тижня перебувала в Академії сухопутних військ Королівства Норвегія.

Ситуації