Начальник львівського управління Держрибагентства налагодив хабарну схему. Оприлюднено тариф

17:13 4 січня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині повідомили про підозру начальнику управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області в одержанні хабара.

Про це повідомили в офісі Генпрокурора, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, підозрюваний організував схему одержання на систематичній основі коштів від суб’єктів господарювання за безперешкодне здійснення діяльності у сфері рибного господарства поблизу Львова без необхідних документів дозвільного характеру.

Службовець, створивши умови, за яких підприємець вимушений був надати неправомірну вигоду, щоб уникнути складання протоколу про адміністративне правопорушення, а також непроведення рибоохоронних рейдів, мав отримати через посередника – державного інспектора цього ж управління 30 000 грн.
Під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали посередника, а предмет неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів вилучено.

Наразі вирішується питання щодо обрання начальнику обласного управління запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові.

Згідно з інформацією на сайті Державного агентства меліорації та рибного господарства України, львівський підрозділ очочолює Леонід Миколайович Кравець.

Ставки на Львівщині облаштовували за хабарі



 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів