Рибоохоронний патруль на Львівщині за тиждень вилучив у браконьєрів 2,3 кг риби: по 100 г на кожного

17:48 29 липня 2021 р.

Фото до новини

31 порушення природоохоронного законодавства за минулий тиждень викрито Львівським рибоохоронним патрулем і складено 23 протоколи про порушення правил рибальства.

У період з 21 липня по 28 липня 2021 року державні інспектори Львівського рибоохоронного патруля зафіксували 31 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Складено 18 протоколів – за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) і п’ять протоколів ‑ за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Оформлено вісім актів виявлення і вилучення безгосподарного майна.

Про це повідомляє управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області, пише Dailylviv.

«У порушників вилучено 2,3 кг риби та 11 одиниць заборонених знарядь лову, накладено штрафів на суму 1 717 грн. Збитки, завдані рибним запасам України, склали 3 366 грн» - повідомив т.в.о. начальника рибоохоронного патруля Юрій Євдокименко.

Для прикладу, 21 липня інспекторами Львівського рибоохоронного патруля було викрито грубе порушення правил рибальства на р. Дністер в с. Устя Стрийського району Львівської області, де виявлено громадянина М., який здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову, а саме: сіткою-павуком, чим порушив п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства та ст.52 ЗУ «Про тваринний світ». Риби не виявлено. На порушника складено протокол за ч.4 ст.85КУпАП. Заборонене знаряддя лову вилучено. Матеріали справи готуються для передачі в районний суд.

Також 21 липня інспекторами Львівського рибоохоронного патруля було викрито грубе порушення правил рибальства на р. Дністер в с. Надітичі Стрийського району Львівської області, де громадяни П. та П. здійснювали вилов риби забороненим знаряддям лову, а саме: сіткою-екраном, чим порушили п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства та ст.52 ЗУ «Про тваринний світ». Риби не виявлено. На порушників складено протоколи за ч.4 ст.85КУпАП. Заборонене знаряддя лову вилучено. Матеріали справи готуються для передачі в районний суд.

Більше половини ставків на Львівщині не мають належних господарів

Риба не витримує: Добротвірська ТЕС заявила, що має право нагрівати воду вище 45 градусів

На Львівщині рибалка витягнув з озера золотого карася, який занесений до Червоної книги

На Львівщині чоловік виловив причорноморського вирезуба з Червоної книги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів