Львів готується до зими: завершився сезон літніх майданчиків

17:25 1 листопада 2022 р.

Фото до новини

КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує: період функціонування літніх майданчиків завершується 1 листопада.

Відтак, власників відкритих майданчиків закликають демонтовувати об’єкти, адже після завершення сезону, вони визначаються як встановлені самовільно та підлягають примусовому демонтажу.  Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Так, за інформацією КП «Адміністративно-технічне управління», загалом по місту цьогоріч було видано 483 дозоли на розміщення відкритих літніх майданчиків. Найбільше, зокрема, у Галицькому районі – 272 дозволи.

«Літній майданчик є сезонним об’єктом, який функціонує з 1 квітня до 1 листопада, а відтак має бути добровільно демонтований.

Сьогодні наші інженери почали оглядати Галицький район, бо там є найбільше таких майданчиків. По інших районах також оглянуть та відслідкують, чи власники почали демонтовувати об’єкти. Деякі підприємці вже розпочали добровільний демонтаж», - розповіли у відділі благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління».

Нагадаємо, порядок отримання дозволів на встановлення літніх майданчиків передбачений ухвалою Львівської міськради № 2452 від 05.03.2009. Демонтаж літніх майданчиків КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює відповідно до ухвали Львівської міської ради № 1024 від 15.09.2016р.

У Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиків. Перелік

У Львові демонтували 11 літніх майданчиків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів