У Львові подорожчає орендна плата для літніх майданчиків

14:00 31 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: zik.ua

У Львівській міськраді збільшили розмір орендної плати для літніх майданчиків, які працюють поза сезоном – з 1 листопада до 31 березня

Про це повідомили в четвер, 31 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради №1273 «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення» від 1 грудня 2016 року».

Передбачені зміни озвучила Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку: «Запропоновані зміни дозволять від тих майданчиків, які працюють поза сезоном, тобто з 1 листопада до 31 березня включно, мати оплату до міського бюджету у 10 разів більшу. Тобто, коли літній майданчик працює з 1 квітня до 1 листопада – він платить, відповідно до розрахунку, визначену ціну, так як усі літні майданчики. Натомість ті майданчики, які мають дозволи працювати поза сезоном, тобто з 1 листопада до 31 березня, вони будуть платити орендну плату у 10 разів більшу, якщо мають дозволи на роботу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів