У Львові склали 2399 вимог і 552 протоколи порушень правил благоустрою

17:45 25 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» скерували впродовж січня-серпня цього року у Львові 2399 вимог щодо порушень правил благоустрою суб’єктам господарювання.

Про це повідомили в середу, 25 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Певну частину порушень усунули. Відтак, складено 552 протоколи про порушення правил благоустрою».

Заступник директора комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» Леонід Назаренко зазначив: «За три останні місяці було складено 216 протоколів про порушення правил благоустрою. Спочатку складається вимога, і якщо її не усувають, тоді складається протокол. Тому вимог щодо порушень правил благоустроює вчетверо більше – порушення усувають. За вісім місяців цього року складено 552 протоколи про порушення правил благоустрою. Всі порушення опрацьовуються разом з районними адміністраціями, всі вони в роботі», — повідомив

«Адміністративно-технічне управління» є своєрідною наглядовою інстанцією, яка стежить за дотриманням законодавства у сфері зовнішньої реклами, благоустрою міста та екології», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів