Червона зона у Львові: пільга для літніх майданчиків

12:03 24 березня 2021 р.

Фото до новини

Львівська міська рада прийняла рішення щодо підтримки бізнесу, у зв`язку із карантином та входженням міста у червону зону. Рішення «Про заходи підтримки суб'єктів підприємницької діяльності» прийнято сьогодні на засіданні виконавчого комітету.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Враховуючи карантин і те, що Львів у червоній зоні, ми провели зустрічі з підприємцями, з асоціаціями підприємців і просимо прийняти рішення, щоб ми надали пільгу по оренді конструктивних елементів з 1 квітня до 30 квітня підприємцям, які мають літні майданчики, бо вони будуть монтувати літні майданчики, щоб ми цю плату не нараховували. Також пропонуємо звернутись до Кабміну, Верховної Ради, щоб внесли зміни у Податковий кодекс і дозволили нам надати пільги для підприємців, які є платниками єдиного податку ІІ-ої групи», — розповіла директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

«Вчора також на нараді було доручення, що держава буде виплачувати по 8 тис грн тим підприємцям, які працюють у червоній зоні і вимушені не працювати. Також була рекомендація, що якщо міста можуть додати до рівня середньої зарплати, то можуть. Ми це питання будемо окремо проговорювати», — додав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Також ми пропонуємо звернутись до усіх власників приміщень, які здаються в оренду, щоб вони пішли на зустріч тим підприємцям, які не можуть працювати, і надали пільги з оренди. Це стосується орендарів приватної форми власності», — додала Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку.

Відтак, рішенням виконкому вирішили схвалити.

Львівщина з опівночі у червоній зоні: маски і респіратори обов'язкові всюди

Львівщина - четвертий в Україні регіон за добовим інфікуванням коронавірусу

Про кількість померлих від коронавірусу за минулу добу на Львівщині не повідомляють

Червона зона: на залізниці повідомили, як потяги курсуватимуть Львівщиною

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів