Ажіотажу з виїздом громадян України за кордон не спостерігається, - представник МЗС на Львівщині

14:15 16 лютого 2022 р.

Фото до новини

Наразі центральний апарат Міністерства закордонних справ у Києві, так і структурні підрозділи в регіонах, не планують скорочувати свою роботу.

Про це повідомив сьогодні, 16 лютого, на позачерговій сесії Львівської обласної ради представник МЗС України у Львові Андрій Грушко, пише Dailylviv.com.

"Сьогодні основна робота Міністерства закордонних справ України та його структурних підрозділів зосереджена в Києві та у Посольствах України. На цей час ця робота є безпрецедентною, напруженою та проводиться в цілодобовому режимі. Результатом цього  є беззаперечна підтримка наших міжнародних партнерів незалежності нашої держави, вектору руху України до євроатлантичних структур, який ми декларуємо",- наголосив представник МЗС.

За його словами, Україна сьогодні отримує від своїх партнерів зброю, макроекономічну допомогу, відбувається постійний обмін інформацією та розвідданими.

«Система МЗС працює дієво. Наразі центральний апарат у Києві, так і структурні підрозділи в регіонах, не планують скорочувати свою роботу. У Львові ми також працюємо у звичному режимі, ми є відкриті, знаходимося в постійному контакті з органами влади та місцевого самоврядування, а також закордонними партнерами, які перебувають у Львові», - зауважив Андрій Грушко.

Відповідаючи на запитання депутатів, представник МЗС у Львові повідомив, що станом на зараз ажіотажу з виїздом громадян України за кордон не спостерігається, робота з видачою робочих віз не зупинена.  Про тимчасове перенесення своїх функцій до Львова офіційно заявили такі  країни як США, Канада та Японія.

Німеччина передислоковує генконсульство з Дніпра до Львова

Канада переводить своє посольство з Києва до Львова

З Києва до Львова переїде посольство Австралії в Україні: тимчасово

У Львові сторюють Центр екстреної допомоги нідерландцям у разі вторгнення Росії

Греція скоротила штат посольства в Україні і закликає своїх громадян покинути її

Повірена у справах США Крістіна Квін та інші американські дипломати терміново переїжджають до Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів