Синоптики очікують 16 серпня у Львові грозу, град і шквал (відео, оновлено)

11:00 16 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального центру з гідрометеорології

В Україні оголосили штормове попередження.

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 16 серпня, у Львові вранці прогнозують туман, видимістю 200-500 метрів , вдень – грозу, град, шквал 15-20 метрів за секунду», – попередили в прес-службі міськради. Натомість тележурналісти розповіли сьогодні, 16 серпня,

«В Україні оголосили штормове попередження. Сьогодні, 16 серпня, синоптики прогнозують зливи по всій території, а в центральній частині та в Карпатах – грози, подекуди з градом. 

Вода в гірських річках може піднятися на метр, очікують також сходження селевих потоків. «Вітер, –кажуть синоптики, – буде шквальним».

Рятувальники радять не ходити під розлогими деревами і триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. На Заході термометри покажуть 18-21 градус тепла, йтиме дощ.

На Сході та у Центрі температура коливатиметься від 22 до 26 градусів. У цих регіонах також дощитиме. На Півночі синоптики прогнозують 20-22 вище нуля та без опадів. А найтепліше буде на Півдні. Стовпчики термометрів там піднімуться до позначки +30°С».

Про це повідомили сьогодні, 16 серпня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» . Подробиці – в його відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів