Першу котельню у Львові цьогоріч цілковито автоматизували. На черзі ще дві

16:01 23 вересня 2024 р.

Фото до новини

На балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» перебуває 187 котелень.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» готуючись до нового опалювального сезону, реконструювало котельню на вул. У. Самчука. У ній повністю замінили все старе обладнання і тепер вона працюватиме в автоматичному режимі.

«Фактично ми вже завершили повну реконструкцію котельні на вул. Самчука. Тут наші ремонтні служби демонтували все старе обладнання, яке відпрацювало вже два нормативних терміни, і змонтували нове. Відтак, вже цього опалювального сезону котельня працюватиме в автоматичному режимі. Тобто всі параметри роботи котельні будуть відображатися в нашій центральній диспетчерській, а температура подання теплоносія до споживачів регулюватиметься автоматично, відповідно до зміни температури зовнішнього повітря», - пояснюють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також: Економія - 30 млн грн на рік: об'єднали Залізничнетеплоенерго та Львівтеплоенерго

Як додають на підприємстві, також цього року роблять реконструкцію ще двох котелень – на вул. Личаківська і вул. Стецька. Тут роботи ще тривають. Однак до початку опалювального сезону будуть завершені.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» перебуває 187 котелень. Станом на сьогодні до опалювального сезону котельні готові на 98%.

Читайте також: У шкільній котельні Винників спалахнув газ. Є постраждалі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів