IP-адреси та номери телефонів порушників правил Telegram надаватимуть правоохоронцям

18:57 23 вересня 2024 р.

Фото до новини

Про небезпечне чи незаконне в пошуку Telegram Павло Дуров просить повідомляти через @SearchReport.

Про це засновник Telegram Павло Дуров написав у своїй мережі, інформує DailyLviv.com.

"Пошук у Telegram потужніший, ніж в інших програмах обміну повідомленнями, оскільки дозволяє користувачам знаходити публічні канали та ботів. На жаль, цією функцією зловживали люди, які порушили наші загальні положення та умови для продажу незаконних товарів, - наголосив Павло Дуров. - За останні кілька тижнів спеціальна команда модераторів, використовуючи штучний інтелект, зробила пошук Telegram набагато безпечнішим. Увесь проблемний вміст, який ми виявили в пошуку, більше не доступний. Якщо вам усе ж вдалося знайти щось небезпечне чи незаконне в пошуку Telegram, повідомте нам про це через @SearchReport.

Читайте такожВлада заборонила користуватися Telegram держслужбовцям і військовим

Щоб ще більше стримувати злочинців від зловживання пошуком у Telegram, ми оновили наші умови використання та політику конфіденційності, гарантуючи, що вони є узгодженими в усьому світі. Ми чітко дали зрозуміти, що IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує наші правила, можуть бути надані відповідним органам у відповідь на законні запити.

Ці заходи мають знеохотити злочинців. Пошук у Telegram призначений для пошуку друзів і новин, а не для просування нелегальних товарів. Ми не дозволимо зловмисникам поставити під загрозу цілісність нашої платформи для майже мільярда користувачів".

Читайте такожКремль визнав Дурова своїм та пообіцяв надати йому «всю необхідну допомогу»

Французька поліція звинувачує Дурова у кібер- і фінансових злочинах, скоєних у Telegram

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів