Зображення вибуху над Кремлем охопили ввесь світ і можуть зробити режим Путіна вразливим

20:52 3 травня 2023 р.

Фото до новини

Путін є параноїком щодо своєї безпеки і він зрідка буває в Кремлі, тож його там не було і під час удару безпілотника.

Видання The Times опублікувало міркування з приводу того, хто стоїть за польотами безпілотників над Кремлем, пише Dailylviv.com.

За твердженням Росії, це була не що інше, як спроба вбити Владіміра Путіна в Кремлі за кілька днів до святкування Москвою перемоги над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні.

У версії Києва це казка, створена Кремлем, щоб виправдати новий «терористичний» напад на Україну, оскільки сили країни готуються до контрнаступу, щоб повернути території, окуповані Росією.

Удар безпілотника по Кремлю навряд чи міг статися в більш напружений момент.

Україна ніколи не брала на себе відповідальність за удари по російській території, щоб заспокоїти західних союзників, стурбованих повномасштабним конфліктом між Росією та НАТО. Тим не менш, є багато доказів того, що Україна завдавала ударів за межами своїх кордонів.

Росія має довгу історію так званих операцій під «фальшивим прапором», включаючи вибух московського житлового будинку, який Путін використав як привід для відновлення чеченської війни в 1999 році. Росія по-різному натякала, що Україна розташовує західні лабораторії біологічної зброї або експериментує з ядерними пристроями до початку вторгнення минулого року. Ці вигадки спростовували західні військові розвідки.

Атака на Кремль була б для України дуже своєрідним способом спроби вбити Путіна. Оскільки Путін є параноїком щодо своєї безпеки і він зрідка буває в Кремлі і був деінде під час удару безпілотника.

Ця атака дронів також не буде мати гарного вигляду для Росії, навіть якщо вона робилася власними руками. Зображення вибуху над Кремлем охопили ввесь світ і можуть зробити режим Путіна вразливим.

Іншим сценарієм є атака внутрішніх опонентів Путіна: російські групи опору, які виступають проти війни і, можливо, діють за допомогою української розвідки. Такі групи були відповідальними за попередні атаки на військову інфраструктуру та були пов’язані з вибухом автомобіля, у результаті якого в серпні минулого року загинула Дар’я Дугіна, донька російського письменника-ультранаціоналіста. Дар’ю Трепову, антивоєнну активістку, заарештували за вбивство ультраправого російського військового блогера Владлена Татарського під час вибуху в Санкт-Петербурзі минулого місяця.

Звідки у Кремль прилетів безпілотник (відео)

У Москві істерично дивляться в небо і за будь-якої підозри викликають поліцію

9 травня літачків над Кремлем буде більше, - Яценко

У Росії лякають Київ ядерним ударом цієї ночі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів