У Москві істерично дивляться в небо і за будь-якої підозри викликають поліцію

12:41 3 травня 2023 р.

Фото до новини

Комунальників у Москві тимчасово залучили на допомогу силовикам, щоб впоратися з БПЛА-істерією.

За інформацією ТК «База», пише Dailylviv.com, після випадків виявлення БПЛА у Підмосков'ї на початку квітня до екстрених служб стали щодня надходити десятки заявок про підозрілі об'єкти в небі.

Так, одного дня на «112» надійшла майже сотня повідомлень про нневпізнані об'єкти в небі. Однак при перевірці переважна частина таких заявок виявляється помилковою, стверджують джерела «Бази»: за дрони та БПЛА на хвилі істерії приймають повітряні кулі, літаки, що пролітають, і птахів.

В результаті робота співробітників поліції, МНС, ФСБ тощо виявилася суттєво утруднена. Вони змушені були перевіряти всі заявки про НЛО, але це критично вплинуло на завантаження екстрених служб.

Через суттєве зростання оперативних перевірок таких повідомлень до роботи поліції, МНС та інших служб підключили комунальників.

За словами джерела «Бази», керівникам управ раніше вже було дано доручення уважніше «дивитися в небо» та звертати увагу на випадки появи незрозумілих літаючих предметів. Але насправді виявилося, що сьогодні всі сили як правоохоронців, так і московських комунальників йдуть на виявлення об'єктів, які не становлять ані небезпеки, ані «інтересу» для силовиків.

Нині кількість повідомлень, зокрема анонімних, продовжує зростати. Силовики очікують, що у зв'язку зі святами інформація про «появу» дронів, БПЛА та НЛО зросте кратно.

Безпілотник не долетів до Кремля 100 км

У трьох російських регіонах уночі впали безпілотники

Українські безпілотники пролетіли над Росією від 500 до 750 км

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів