Розвідка США у звіті про НЛО висловила дві гіпотези: яка небезпечніша

18:26 26 червня 2021 р.

Фото до новини

Не виключається можливість того, що літаючі об'єкти, помічені військовими літаками США, є високотехнологічними літаками, розробленими іншими країнами.

Урядова доповідь США про "непізнані повітряні феномени", тобто про НЛО, передбачувано викликала жваву реакацію. У звіті Пентагону, опублікованому в п'ятницю, йдеться про 144 повідомлення про зафіксовані неопізнані літальні об'єкти з 2004 року, які, крім одного, залишаються незрозумілими. У розвідці Сполучених Штатів Америки заявили, що НЛО створюють загрозу національній безпеці країни. Про це вказано у документі, пише Dailylviv за матеріалами Голосу Америки і РБК-Україна

У доповіді, підготовленій на вимогу законодавців США, зібрані дані за період з листопада 2004 по березень 2021 року: за цей період часу було отримано 144 повідомлення про появу неопізнаних повітряних феноменів (НПФ), в 80 з цих випадків застосовувалися різні технічні та електронні системи спостереження.

Згідно з висновками доповіді, «більшість НПФ імовірно є фізичними об'єктами», оскільки вони спостерігалися за допомогою різних систем, включно з сенсорами, радари та ін.

Оглядачі звертають увагу, що доповідь вказує на відсутність доказів зв'язку феномену із позаземним життям, чи технологічним проривом іноземних супротивників, але при цьому не виключає такої можливості.

Конгрес зажадав звіту після того, як американські військові повідомили про численні випадки об'єктів, які бачили хаотичне переміщення в небі.

Потім Пентагон створив в серпні минулого року оперативну групу "Невідомі повітряні явища" для вивчення звітів. Робота групи полягала в тому, щоб "виявляти, аналізувати та каталогізувати" ці події, а також "отримувати уявлення" про природу і походження НЛО.

У документі підкреслюється, що неідентифіковані повітряні явища становлять "чітку проблему безпеки польотів і можуть створити виклик національній безпеці США".

Зараз робоча група "шукає нові шляхи збільшення збору" звітів та збирає більше інформації, додаючи, що "додаткове фінансування" може "додатково вивчити теми, викладені в цьому звіті".

Нагадаємо, з'явився довгоочікуваний урядовий звіт розвідки США про непізнані літаючі об'єкти. Раніше з такими об'єктами стикалися військові льотчики в США.

У доповіді також не виключається можливість того, що літаючі об'єкти, помічені військовими літаками США, є високотехнологічними літаками, розробленими іншими країнами.

Раніше повідомлялося, що у Байдена серйозно поставилися до цієї проблеми. Там заявили, що повідомлення про НЛО будуть розслідувати ретельно.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів