Безпілотник не долетів до Кремля 100 км

14:57 28 лютого 2023 р.

Фото до новини

Безпілотник вперше впав у Підмосков'ї, повідомив губернатор. Це за 100 км від Кремля, БПЛА долетів би туди за 43 хвилини.

Про це повідомив The Insider, пише Dailylviv.com.

У Коломні, що в Підмосков'ї, поряд з газокомпресорною станцією "Газпрому" впав безпілотник. Про це повідомляють Telegram-канали Shot і Baza. Губернатор Підмосков'я Андрій Воробьев підтвердив інформацію про падіння безпілотника поблизу Коломни. За його словами, це сталося біля села Губастово.

Джерело ТК заявило, що дрон UJ-22 Airborne втратив висоту, зачепився за дерева і пошкодив крило. Максимальна дальність польоту такого безпілотника — 800 км, швидкість - близько 130–140 км/год. Відстань від Губастова до Красної площі, за даними Google Maps, близько 100 км. Отже, БПЛА міг би долетіти з цієї точки до Кремля, якби не впав, приблизно за 43 хвилини.

Раніше міноборони РФ повідомило, що 28 лютого українські безпілотники намагалися атакувати об'єкти цивільної інфраструктури в Краснодарському краї та Республіці Адигея. Обидва безпілотники втратили управління, один упав у полі, інший - пошкодив об'єкт інфраструктури. Перед цим ЗМІ та Telegram-канали повідомляли, що на нафтозаводі «Роснєфті» в Туапсе виникла пожежа. База писала про атаку двох БПЛА з вибухівкою.

У трьох російських регіонах уночі впали безпілотники

Повітряний простір над Санкт-Петербургом закрито: НЛО

У Мачулищі прилітали військово-транспортні літаки з Росії ймовірно, щоб полагодити А-50, - БГ

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів