У Росії лякають Київ ядерним ударом цієї ночі

18:18 3 травня 2023 р.

Фото до новини

У ніч можуть бути завдані ракетні удари по цілій низці адміністративних будівель у Києві.

Про це повідомляє російський опозиційний канал Gulagu.net, пише Dailylviv.com.

З посиланням на своє джерело канал повідомляє:

"На авіабази в Енгельсі та Шайківці відправлено доручення готувати до вильоту ряд ТУ-22М, у ніч можуть бути завдані ракетні удари по цілій низці адміністративних будівель у Києві".

Також джерело припустило, що вперше може бути застосована ядерна зброя, як мінімум 2 "вироби" вже є безпосередньо на одному зі зазначених аеродромів".

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк після того, як «дрони атакували» Кремль, написав у Twitter, що Росія почала готувати масштабний терористичний акт.

«Щодо дронів над Кремлем. Все передбачувано… Росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє «дрони над Кремлем», – написав Михайло Подоляк.

При цьому він наголосив, що Україна веде лише оборонну війну і не атакує об‘єкти на території Російської Федерації.

«Навіщо? Це не вирішує жодної воєнної задачі. Але дає підстави рф виправдати свої атаки по цивільних», – наголосив радник голови ОП Михайло Подоляк.

Тим часом Міноборони РФ заявило, що діяльність Росії в сфері ядерного стримування має оборонний характер. Відомство також пояснило розміщення ядерної зброї в Білорусії загрозою НАТО.

А після атаки безпілотників на Кремль голова Держдуми Федеральних зборів Володін заявив, що депутати вимагатимуть застосування зброї, яка здатна зупинити «київський режим»

Ядерна зброя в Білорусі буде присунута до її західних кордонів

Росія може атакувати Україну тактичними ядерними бомбами потужністю до 100 кілотонн, - експерти

Ядерна зброя ніколи не повинна використовуватися, в тому числі в Україні – Джо Байден і Сі Цзіньпін

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів