Рашист про львів’ян: «Треба виховувати їх нормально. А якщо не візьмемо Львів, то нічого не зрозуміють»

11:40 26 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: odessa-daily.com.ua

Офіцер-десантник запасу російської армії з Уралу, який командував мінометної групою бойовиків на Луганщині, заявив це в інтерв’ю «E1.RU».

Офіцер-десантник запасу російської армії з Урала, який командував мінометної групою бойовиків на Луганщині, зокрема заявив у розлогому інтерв’ю «E1.RU»: «Там я командував мінометною групою. Наша робота полягала в засідках на колони «укропів», нальотах на їхні пости й їх місця дислокації»;

«Співвідношення між українцями та росіянами серед ополченців десь п'ятдесят на п'ятдесят»; «А звідси, з Росії, їдуть хлопці з бойовим досвідом, які пройшли «гарячі» точки»;  «Це не територія чужої держави. Це наша земля. Всі ці міста будувалися російськими людьми, моїми предками».

На запитання «А навіщо вам, нам вся Україна? Той же Львів? Підтримки, як на Сході, від місцевих там не дочекаєшся. Вони інші, будуть нас ненавидіти» цей рашист відповів так:

«Треба виховувати їх нормально, в тому ключі, що всі ми різні, але всі ми люди, російською мовою ми говоримо чи українською. Ділити людей: москаль-немоскаль – дикість. А якщо не візьмемо Львів, то нічого не зрозуміють. Мені їхня земля не потрібна, ані городи, ані будинки. Але ж вони намагаються нав'язати іншій частині населення свої правила».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів