Путін привів війну до будинку кожного росіянина

11:01 21 вересня 2022 р.

Фото до новини

Захід надасть ЗСУ зброю для ураження цілей на території російської федерації на відстань 300 км і більше, якщо росія спробує приєднати до себе на псевдореферендумах частину території України.

За версією інсайдерського телеграм-каналу Генерал СВР, оприлюдненою сьогодні, саме такою жорсткою буде реакція Заходу на спроби приєднання до Росії частини території України, пише Dailylviv.com

Путін підписав указ про часткову мобілізацію: кого призовуть (текст)

"Президент росії владімір путін оголосив часткову мобілізацію, яка мало мало відрізняється від повної мобілізації, - йдеться у дописі Генерал СВР. - Військовий стан у прикордонних з Україною суб'єктах РФ путін збирається оголосити найближчим часом з перспективою поширення військового стану на території всієї росії. Ми попереджали, що саме президент Росії путін є затятим прихильником мобілізації та запровадження військового стану, а не примарна «партія війни», яка підштовхує президента на непопулярні кроки, і ви сьогодні могли в цьому переконатися. Путін є драйвером, основним натхненником цієї війни, яка має всі шанси перерости у Третю світову війну. Смертельно хворий путін має непереборне бажання забрати з собою у могилу мільйони людей, і від нас із вами залежить, чи вийде у нього чи ні.

Тепер про малу частину наслідків оголошення про приєднання нових територій та мобілізацію. 

Нам відомо, що США та країни-союзники антипутинської коаліції, попередили президента Росії про заходи у відповідь у разі спроби приєднання до росії частини території України. Серед заходів Заходу у відповідь буде дозвіл Збройним силам України використовувати надану Україні зброю для ураження цілей на території Російської Федерації. Більше того, Україні будуть надані нові озброєння для ураження цілей на відстань 300 км і більше! Це лише мала частина великого списку наслідків ідіотських рішень путіна. Сьогодні путін привів війну до будинку кожного росіянина.

Ще раз звертаємо вашу увагу! Ми регулярно публікуємо інформацію, яка завжди знаходить своє підтвердження. Ми оприлюднили плани президента росії путіна та російської влади до їхнього офіційного оголошення широкому загалу".

Призивають 300 тисяч, а за кордон не випустять 25 млн громадян рф, зауважує Генерапл СВР.

Перед записом телепромови путіна троє високопосадовців попросилися у відставку

путін розкаже, кому не виїхати з росії

У США заявили, що путін, ймовірно, оголосить загальну мобілізацію

ЗСУ збили російський Су-25 і дрон-камікадзе Shahed-136

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів