Путін атакував Київ після перемовин керівників ЦРУ і СЗР

12:51 16 листопада 2022 р.

Фото до новини

Під час масованої ракетної атаки РФ директор ЦРУ перебував на території Посольства США у Києві, куди він прибув після перемовин в Туреччині з головою російської служби зовнішньої розвідки.

Директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс у вівторок, 15 листопада, відвідав Київ, де зустрівся із Президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомила з посиланням на джерело газета The Washington Post, пише Dailylviv.com.

Американський чиновник на умовах анонімності повідомив, що керівник ЦРУ 15 листопада запевнив українського лідера у "прихильності США до надання підтримки Україні в її боротьбі проти російської агресії". За його словами, під час масованої ракетної атаки РФ М Бернс перебував у безпеці на території Посольства США у Києві.

Директор ЦРУ зустрівся також зі своїми колегами з української розвідки і обговорив попередження, яке зробив голові російської Служби зовнішньої розвідки Сєргєю Наришкіну, "не застосовувати ядерну зброю в Україні".

Нагадаємо, що 14 листопада Вільям Бернс мав зустріч з Сєргєєм Наришкіним в столиці Туреччини Анкарі.

Вільям Бернс офіційно склав присягу як директор Центрального розвідувального управління 19 березня 2021 року, ставши таким чином першим кар’єрним дипломатом на посаді директора ЦРУ.

Як Путін дав команду розхитувати НАТО: Польщу, Балтію, Туреччину, Угорщину, - версія інсайдера

Версія: чому дві ракети прилетіли в Польщу, а не в Київ чи Львів (фото)

Кулеба просить літаки F-15, F-16 і системи ППО, щоб захищати НАТО

Байден каже, що малоймовірно, що ракета, яка впала в Польщі, була випущена з Росії

Байден запропонував повну підтримку у розслідуванні вибуху в Польщі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів