У Різдвяних листівках - сліди російської агресії в Україні

22:26 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

Про такий спосіб поширення в світі інформації про війну в Україні нагадав суддя Верховного Суду.

"З метою привернути у світі увагу до боротьби Хорватії за незалежність різдвяні листівки виготовляли на основі воєнних фотографій. Тепер варто згадати цей досвід і в Україні. Саме до цих різдвяних свят, - запропонував у своєму дописі у ФБ суддя Верховного Суду Дмитро Гудима, пише Dailylviv.com. - У видавництв ще є трохи часу на отримання дозволів правовласників, на друк і на передання листівок у мережі збуту. Можливо, Укрпошта теж щось зможе виготовити. Фотографій жахіть війни вже накопичилась достатня кількість. Варто презентувати до свят у світі. Щоби пам'ятали.

На відміну від початку 90-х, зараз є система посткросингу, яка навіть за відсутності рідних, знайомих за кордоном дозволяє отримати будь-яку адресу реальної людини, зацікавленої (!) там в отриманні листівки, та написати їй: https://www.postcrossing.com/ ".

"Воєнна листівка сама по собі має цінність для колекціонерів. А для звичайних людей привітання з Різдвом чи Новим роком на фоні зображення жахіть війни може мати серйозний вплив на свідомість", - зауважив Дмитро Гудима в одному з коментарів до свого посту.

"На жаль, без ледь не щоденного публікування "неприйнятного контенту" - західні колеги забувають про те що Україна бореться кожного дня за мир..." - прокоментувала киянка Ольга Хомляк допис Дмитра Гудими. 

Експерт назвав міста, по яких росія моделювала локальні ядерні удари

США попередили путіна про катастрофічні наслідки для росії

Україна отримала норвезько-американські ракетні комплекси NASAMS

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів