США попередили путіна про катастрофічні наслідки для росії

19:35 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

Усупереч ядерним погрозам путіна США обіцяють Україні допомагати зброєю, боєприпасами, розвідданими і всією іншою підтримкою, яку можуть надати.

Сполучені Штати дадуть рішучу відповідь на будь-яке застосування росією ядерної зброї проти України і пояснили Москві «катастрофічні наслідки», з якими зіткнеться вона після цього, заявив радник США з національної безпеки Джейк Салліван у програмі NBC "Зустріч з пресою", пише Dailylviv.com.

Салліван не описав характер запланованої відповіді США у своїх коментарях у неділю, але сказав, що Сполучені Штати приватно розповіли Москві «більш детально, що саме це означатиме». Салліван сказав, що Сполучені Штати часто підтримували прямий контакт з Росією, в тому числі впродовж останніх кількох днів, щоб обговорити ситуацію в Україні та дії й погрози Путіна.

Салліван сказав у неділю: «Путін як і раніше має намір... знищити українців, які, на його думку, не мають права на існування. Тому він продовжуватиме, і ми повинні продовжувати зі зброєю, боєприпасами, розвідданими та всією іншою підтримкою, яку ми можемо надати».

Президент США Джо Байден у своїй промові на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку в середу звинуватив Путіна у «відкритих ядерних загрозах Європі» через безрозсудне нехтування зобов’язаннями щодо нерозповсюдження ядерної зброї.

США підняли в небо літаки, які відстежують ядерну зброю росії

Білорусь не буде використана для завдання ядерного удару по Україні, - міністр у Нью-Йорку

У Львові навчають, як діяти під час ядерної, хімічної чи біологічної атаки (відео)

Росія розпочала навчання з ракетними ядерними силами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів