США цілодобово працюють над доставкою в Україну зброї. Вона надходить щодня, - Салліван

01:00 11 квітня 2022 р.

Фото до новини

США мають намір надати Україні «зброю, яка їй потрібна» для захисту від Росії, заявив у неділю радник президента з національної безпеки Джейк Салліван.

Про це інформує Голос Америки, пише Dailylviv.com

Як підкреслив радник президента з національної безпеки президента США Джейк Салліван, завдання полягає в тому, щоб не дати російським військовим вчинити нові військові злочини.

За словами Саллівана, адміністрація Байдена скерує до України додаткові партії озброєнь, щоб запобігти захопленню Росією нових територій та нападу російських військ на мирних жителів, які Вашингтон назвав військовими злочинами.

«Ми збираємося надати Україні зброю, необхідну їй, щоб дати відсіч російським (військ) і не дати їм захопити більше міст та селищ, де вони скоюють… (військові) злочини», – сказав Салліван, виступаючи у програмі телеканалу ABC.

Пізніше, виступаючи у програмі «Зустріч із пресою» на каналі NBC News, Салліван сказав, що США «цілодобово працюють над доставкою (в Україну)… зброї… а також організують та координують доставку зброї з багатьох інших країн».

"Зброя надходить щодня, - сказав Салліван, - у тому числі й сьогодні".

Крістіна Квін пообіцяла щоденне постачання Україні спорядження та оборонної зброї від США

США нададуть Україні дрони-вбивці: що вони можуть

Президент США схвалив надання Україні 13,6 млрд доларів допомоги

Джо Байден хотів дати Україні сучасну зброю ще у 2015 році. Хто був проти

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів