Маск похвалився, що Твіттер досяг найвищої активності

06:34 8 листопада 2022 р.

Фото до новини

Ця заява мільярдера збіглася з датою проведення виборів у Конгрес США.

Власник компанії Twitter Ілон Маск нарощує персональну активність у цій соціальній мережі, яка, можливо, вже трохи суперечить оновленим правилам Twitter для користувачів, інформує Dailylviv.com.

"Я просто сподіваюся, що сервери не розплавляться!" - додав мільярдер, який учора заявив у дописі, що Twitter має стати найточнішим джерелом інформації про світ. 

Нагадаємо, що у планах Маска провести наймасштабніші скорочення працівників компанії Twitter за всі роки її існування

Головною ж реформою Ілона Маска стало нововведення про те, що Twitter братиме по 8 доларів за верифікацію акаунту і синю пташку-позначку. Twitter оновив свій додаток в App Store від Apple і тепер стягуватиме ці кошти за оформлення преміумпідписки. 

Ілон Макс учора також зробив великий крок у політику: закріпив у себе твіт передвиборного змісту: "Незалежним виборцям: спільна влада стримує найгірші ексцеси обох партій, тому я рекомендую голосувати за республіканський Конгрес, враховуючи, що президентство є демократичним".

Проміжні вибори до Палати представників США відбудуться сьогодні, 8 листопада. Буде повністю переобрана нижня палата Конгресу, тобто Палата представників, і третина членів Сенату.

Ілон Маск і раніше відзначався симпатіями до експрезидента-республіканця Дональда Трампа, який заявив, що балотуватиметься на наступних президентських виборах у 2024 році. Нового президента США оберуть у грудні 2024 року. Акаунт Трампа у Twitter поки що досі заблокований. Його заблокували у січні 2021 року, коли Трамп підбурював своїх прихильників до безпорядків у Вашингтоні. 

Для України всі ці перипетії мають важливе значення, оскільки є побоювання, що після перемоги республіканців у Конгресі скоротиться допомога нашій країні з боку США. Хоча раніше обидві партії заявляли про консенсус щодо підтримки захисту України від агресії Росії.

Маск пояснив, чому звільняє працівників Twitter і скільки їм виплачує

Чорний вікенд для майже половини працівників компанії Twitter

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів