Видалятимемо відразу обидві нирки і печінку: Пригожин пообіцяв втручання у вибори в США

18:12 7 листопада 2022 р.

Фото до новини

Наближений до президента Росії Путіна і засновник ПВК "Вагнер" Євгєній Прігожин визнав своє втручання в американські вибори.

Про це повідомляє 7 листопада видання Russia News, посилаючись на пов'язану з Прігожіним пресслужбу, інформує Радіо Свобода, пише Dailylviv.com

"Панове, ми втручалися, втручаємося і втручатимемося. Акуратно, точно, хірургічно та по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій видалятимемо відразу обидві нирки та печінку", – наводить Радіо Свобода відповідь бізнесмена компанія "Конкорд".

8 листопада у США відбудуться проміжні вибори до Конгресу а також до законодавчих органів деяких штатів. При цьому нове дослідження фірми з кібербезпеки Recorded Future вказує на ймовірне збільшення дезінформації щодо надійності роботи машин та систем голосування, хоча ці атаки, ймовірно, будуть менш інтенсивними, ніж під час виборів президента США два роки тому.

Дослідники виявили, що деякі подібні звинувачення поширюються двома пов’язаними з Росією пропагандистськими виданнями – інформаційним агентством Red Spring і “Центром досліджень глобалізації”.

Минулого тижня президент Джо Байден заявив, що на виборах у вівторок на кону - доля демократії у США. Він підкреслив загрози для демократії країни і сказав, що ті, хто заперечують результати виборів, направляють Америку на "шлях до хаосу".

На виборах 8 листопада буде визначено всіх 435 членів Палати представників, власників 35 зі 100 мандатів Сенату, а в 36 штатах відбудуться вибори губернаторів.

США розробили план, який запобігатиме потраплянню зброї, що надають Україні, на чорний ринок

У життєвих інтересах США, аби Україна перемогла у війні, - віцеміністр закордонних справ Польщі

США мають відповісти військовою силою, якщо Путін застосує ядерну зброю в Україні, - ексдиректор ЦРУ

 ППО, бронекатери: США оприлюднили новий пакет допомоги Україні (відео)

Літак США з 16-ма ядерними ракетами приземлився в Польщі, - СтратКом (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів