Бойовики, які штурмують аеропорт Донецька, потрапили в пастку десантників зі Львова, – РНБОУ (відео)

14:12 14 січня 2015 р.

Десантник 80-ї аеромобільної бригади повернувся цієї ночі до Львова зі зони бойових дій ось із цим прапором

Десантник 80-ї аеромобільної бригади повернувся цієї ночі до Львова зі зони бойових дій ось із цим прапором
Фото: vgolos.com.ua

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «Спочатку під час нальоту на Донецький аеропорт бойовики потрапити в термінал, і видавали це як перемогу. Але насправді вони потрапили у пастку. Те ж буде і з іншими».


Відео: «Espreso.tv»

Бойовики, яким вдалося пробратися в один з терміналів Донецького аеропорту, потрапили у пастку Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, 

«Спочатку під час нальоту на Донецький аеропорт бойовики потрапити в термінал, і видавали це як перемогу. Але насправді вони потрапили у пастку. Те ж буде і з іншими», – попередив Андрій Лисенко.

Він також повідомив, що бойовикам вдалося  потрапили у вантажну частину одного з терміналів, всі інші об`єкти аеропорту українські військові тримають під контролем. 

Повідомлення Андрій Лисенко передає в середу телеканал «Еспресо.TV».

Як інформував «ЩЛ», 6 січня «Телеканал новин «24» повідомив, що на територію залишків донецького летовища увійшли 50 бійців 80-ї аеромобільної бригади зі Львова», які обороняють аеропорт з одним ріжком набоїв кожен, а також тримають позиції у Водяному неподалік аеропорту, їм висунули ультиматум, але вони підірвали пост в аеропорту Донецька, щоб зробити барикаду, журналіст «LIGA.net» Петро Шуклінов розповів у вівторок: «Відбилися. Що буде через годину – невідомо. Що буде завтра – невідомо. Але поки що відбилися. За одними даними, допомога прийшла. За іншим, зовсім незначна. Але підсумок поки такий: російські артилеристи продовжують сходити з розуму, але горілі останки російських солдатів завалили рубежі вздовж лінії нашої оборони. Цифри називаються різні (за даними перехоплень) – від 50 до 250 кадрових російських військових в землі. Це тільки район аеропорту. По лінії розмежування цифр поки немає. Частина території дійсно втрачена. Не знаю, чому бреше штаб. Втрачена. Але це ні що, в порівнянні з тим, що сьогодні вдалося витримати нашим бійцям. Завтра свіжі сили будуть в районі аеропорту. Завтра війна продовжиться. Але сьогодні, здається, відбилися. Хрін вам, а не аеропорт! Кіборги...»; натомість нардеп і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив 14 січня такі її оперативні дані: «У ході бою в районі аеропорту в Донецьку одна зі штурмових груп російсько-терористичних військ потрапила під фланговий кинджальний вогонь підрозділів українських військ, зазнавши втрат. Українськими військовими захоплені в полон два співробітники МВС Чечні («кадировці»)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів