Таємний 7-й пункт указу путіна: про придушення антивоєнних протестів

12:04 21 вересня 2022 р.

Фото до новини

Уже сьогодні працівники російських військкоматів почали приходити на місця роботи потенційних мобілізованих і обліковують їх там за повною процедурою.

В опублікованому указі про мобілізацію на сайті президента росії є загадковий 7-й пункт, прихований від пересічних громадян. А на сайті президента цього пункту 7 просто немає — після 6-го йде відразу 8-й.

Дуже ймовірно, вважають експерти, що в цьому пунті путін дає пряму вказівку силовикам, як придушувати антивоєнні протести в рф, що вже розпочинаються.

Російський телеграм-канал Baza повідомляє, пише Dailylviv.com, що путінським опричникам наказано підготуватися до розгонів анонсованих антивоєнних протестів.

"Співробітників спецполку викликають через тривогу через можливий антивоєнний мітинг, - повідомляє ТК Baza. - Акцію руху «Весна» із закликами виходити на вулиці російських міст проти мобілізації побачили у силових структурах. За даними «Бази», поліцейських, у тому числі 1-го та 2-го спецполків, за тривогою збирають до 14 години. Усі співробітники повинні бути в шоломах, зі щитами та кийками".

За повідомленнями у соціальних мережах, уже сьогодні працівники російських військкоматів почали приходити на місця роботи потенційних мобілізованих і обліковують їх там за повною процедурою.

Бермудський трикутник: секретар РНБО відреагував на мобілізацію на Росії

Перед записом телепромови путіна троє високопосадовців попросилися у відставку

путін розкаже, кому не виїхати з росії

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів