Силовикам Путін платить по $10 тисяч, – російський політолог

14:50 5 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

Путін має необмежені можливості для контролю російської території. Він – найбагатша людина в світі і надалі всіляко буде підгодовувати силовиків, які отримують до 10 тисяч доларів.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це в ефірі громадського інтернет-телебачення Львівського прес-клубу повідомив політолог із Санкт-Петербурга Павло Мазерін.

Кількість внутрішніх військ в Росії, за словами Мезеріна, перевищують кількість зовнішніх. Правління Путіна, переконаний політолог, закінчиться великою кров’ю. «Багато ще бід він принесе»,- сказав Мезерін.

Павло Мазерін зазначив, під час Майдану в Україні Путін зрозумів, що втрачає державу, яка є ключовою у його прагненні відновити російську імперію.

«Відновлення російської імперії нового зразка – це ідея фікс для Путіна, а включення України в ареал російської неоімперії – це ключовий момент. Не треба бути геополітиком, щоб знати, що без України жодної великої російської імперії не буде, - ні нової, ні старої», – сказав політолог.

Дії Путіна залежать від багатьох чинників, зокрема, від поведінки світових країн-лідерів, вважає Мезерін. "Бо Путін відчуває себе безкарним: він сидить на газонафтових запасах і знає про залежність від російських енергоресурсів європейської спільноти. Будь-який його вчинок, що його не пробачили би іншому світовому політику, Путіну вибачають. Він піде до кінця, але  Крим – це не кінець, а лише початок конфлікту Кремля та України. Буде ще дуже серйозна окупація від Путіна", – наголосив Павло Мазерін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів