Новини Львова (cтор. 8311)

Фото для новини

21:37 9 грудня 2013 р.

Затриманому у Львові активісту «шиють» кримінал (відео)

Олегові Панасу інкримінують «умисне пошкодженні майна», «масові заворушення», «захоплення державних або громадських будівель», «опір представникам влади», «погрозу або насильство до працівника правоохоронних органів».

Політика

Фото для новини

21:36 9 грудня 2013 р.

Фотографа Панаса затримала міліція за портфоліо беркутівців

Сьогодні біля головного управління МВСУ у Львівській області відбулося пікетування проти затримання фотографа і активіста Євромайдану Олега Панаса, якого міліція схопила сьогодні в центрі Львова.

Політика

Фото для новини

21:33 9 грудня 2013 р.

Завтра у Львові знову пікетуватимуть облдержадміністрацію

Завтра, 10 грудня 2013 року, о 12.00 відбудеться пікетування Львівської облдержадміністрації із закликом до посадовців підтримати Майдан і не прислуговувати злочинному режиму. Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, виступаючи 9 грудня на пікеті біля ЛОДА.

Політика

Фото для новини

16:23 9 грудня 2013 р.

Янукович обговорював «зачистку» Євромайдану, – ЗМІ

Остаточне рішення з цього приводу невідоме, але сам факт наради президента й керівників силових міністерств та відомств свідчить, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані Незалежності буде реалізовано з відома і схвалення глави держави.

Кримінал

Фото для новини

15:42 9 грудня 2013 р.

Вроцлав подарує Львову скульптуру «Алегорія Європи»

Польське місто Вроцлав підтримує Львів у євро інтеграційних прагненнях. Президент міста Вроцлав Рафал Дуткевич повідомив, що львів’янам готують подарунок – скульптуру «Алегорія Європи». Її привезуть у Львів в травні 2014 року. Саме тоді Польща святкуватиме десятиріччя вступу в ЄС.

Політика