ЦВК зареєструвала народним депутатом ще одну львів’янку

18:05 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Галина Чорна замінить у Верховній Раді вже екс-нардепа від ВО «Свобода» Валерія Чернякова, оскільки його призначено головою Державного агентства лісових ресурсів.

Галина Чорна від ВО «Свобода» зі Львова та «Віталій Крутій» від УДАРу з Києва зареєстровані народними депутатами України. Таке рішення було прийнято сьогодні, 8 квітня, на засіданні ЦВК у зв'язку з тим, що Верховна Рада своїми постановами від 1 квітня достроково припинила повноваження народних депутатів Сергія Аверченка та Валерія Чернякова у зв'язку з особистими заявами про складання ними депутатських повноважень.

Зокрема, Аверченко (фракція «УДАР») призначений керівником Державного управління справами, а Черняков (фракція ВО «Свобода») – головою Державного агентства лісових ресурсів. Попри це, наразі Галина Чорна залишається депутатом Львівської обласної ради від ВО «Свобода».

На засіданні 8 квітня депутати внесли в порядок денний сесії облради питання про позбавлення її депутатського мандата у зв’язку з переходом на роботу до Верховної Ради, однак наразі ще не встигли його розглянути.

Повідомляючи про це сьогодні, 8 квітня, «Zaxid.net» нагадуає, що раніше низка депутатів Верховної Ради України склала мандати у зв’язку з призначенням їх на роботу в Кабінеті міністрів, або очільниками облдержадміністрації. Водночас голова ЛОДА Ірина Сех досі не склала мандат народного депутата, хоча відведений законом час на це вже минув.

Довідка:

Галина Чорна народилася 18 листопада 1967 року, проживає у Львові. Заступник директора ПП «СТО-ВП Плюс». На виборах до ВР була під номером 30 у списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», однак це місце виявилось непрохідним. Тож Галина Чорна працювала у Львівській обласній раді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів