Новини Львова (cтор. 8039)

Фото для новини

12:19 18 квітня 2014 р.

«Львівгаз» Фірташа призупинив постачання скрапленого газу споживачам Львівської області за пільговими цінами

ПАТ «Львівгаз» призупинило постачання скрапленого газу споживачам Львівської області за пільговими цінами. Така ситуація виникла через відсутність аукціонів з продажу скрапленого газу для потреб населення. Унаслідок ціна одного грозового балону для споживачів зросла більше як удвічі - зі 132 до 350 грн.

Економіка

Фото для новини

12:17 18 квітня 2014 р.

ЗМІ Росії переходять на домени vru (вру)?

Система Путіна створює брехню історичного масштабу. Російські ЗМІ брешуть як по писаному, і чим далі, тим більш зухвало. Наскільки б неправдоподібною не була ця пропаганда, вона проникає в голови людей і призводить до реальних наслідків.

Політика

Фото для новини

11:56 18 квітня 2014 р.

У 13 вищих навчальних закладах Львівщини – вже 287 студентів із Криму

Натомість, як повідомляє в п’ятницю департамент освіти і науки облдержадміністрації, 194 дітей із півострова вже влаштовано на навчання у загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади області.

Наука і техніка

Фото для новини

10:55 18 квітня 2014 р.

Бойовики на Донеччині вже не приховують своєї приналежності до російської армії, – експерт

Повідомляючи про це в п’ятницю, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук констатує: «Одразу після вчорашнього підписання Москвою т. зв. Женевських угод вони почали «легалізовуватися» – хоч російська влада різко заперечує їх присутність на сході України».

Політика

Фото для новини

21:54 17 квітня 2014 р.

У Женеві домовилися про звільнення адмінбудівель і роззброєння незаконних формувань в Україні (відео)

Під цим підписалися в четвер в.о. міністра закордонних справ нашої країни Андрій Дещиця, держсекретар США Джон Керрі, керівник європейської дипломатії Кетрін Ештон і глава МЗС Росії Сєргєй Лавров.

Політика

Фото для новини

19:26 17 квітня 2014 р.

Антитерористичний центр поширив рекомендації громадянам

Як пояснив він у четвер, їх мета – допомогти правильно орієнтуватися й діяти в екстремальних і надзвичайних ситуаціях, а також забезпечити створення умов, що сприяють розслідуванню злочинів.

Ситуації