Новини Львова (cтор. 7930)

Фото для новини

15:55 23 червня 2014 р.

Речник АТО навів чергові докази поставки Росією зброї терористам на схід України

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє в понеділок: «Номенклатура та рік виготовлення зброї та боєприпасів дозволяє стверджувати,що захоплена у бойовиків зброя має російське походження. Окрім того, разом із боєприпасами знайдена пломба Федеральної митної служби Россійськой Федерації».

Політика

Фото для новини

15:15 23 червня 2014 р.

МЗС Росії відредагувало вбік пом’якшення свої вимоги до України

Міністерство закордонних справ РФ оприлюднило дві різні версії телефонної розмови про становище в нашій країні між міністром Сєргєм Лавровим і державним секретарем США Джоном Керрі.

Політика

Фото для новини

14:54 23 червня 2014 р.

Призупинення антитерористичної операції вигідніше для терористів, – військовий експерт (оновлено)

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук констатує: «Перемир'я на Донбасі де-факто перетворилося у гру в одні ворота: терористи далі влаштовують провокації, а силовики не можуть завдавати ударів у відповідь».

Політика

Фото для новини

11:36 23 червня 2014 р.

Координаційний центр допомоги військовим нагадує львів'янам про потреби учасників АТО

Він також повідомляє в понеділок, що перелік необхідних їм речей можна дізнатися детальніше в приміщенні Штабу, який діє за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 16.

Політика

Фото для новини

10:20 23 червня 2014 р.

В Україну вже повернулися всі наші прикордонники, яких відтіснили на територію Росії терористи (відео)

Прес-служба ДПСУ спростовує в понеділок дезінфомацію російських ЗМІ про те, що нібито 15 українських прикордонників попросили притулку в Росії через репресії з боку «Правого сектору».

Політика