Речник АТО навів чергові докази поставки Росією зброї терористам на схід України

15:55 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/vladislav.seleznev.94/posts/458990854237643

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє в понеділок: «Номенклатура та рік виготовлення зброї та боєприпасів дозволяє стверджувати,що захоплена у бойовиків зброя має російське походження. Окрім того, разом із боєприпасами знайдена пломба Федеральної митної служби Россійськой Федерації».

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 23 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Черговий доказ фактичної підтримки дій бойовиків, які проводять диверсійно-розвідувальну діяльність на сході України, сьогодні отримали сили АТО. Внаслідок проведений контр диверсійних дій підрозділами АТО була виявлена засідка бойовиків.

Професійно підготовлена та забезпечена в інженерному плані засідка дозволяє стверджувати, що облаштуванням позиції займались військові професіонали. Грамотно розставлені розтяжки із застосуванням бойових гранат мали б убезпечити бойовиків від несподіваного нападу.

Трофеями українських військовослужбовців стали РПГ-26, кілька гранат РГД-5, магазини з набоями, в тому числі для снайперської гвинтівки 7,62 мм з бронебійним патроном типу Б-32, який спроможний долати сучасні бронежилети. Номенклатура та рік виготовлення зброї та боєприпасів дозволяє стверджувати,що захоплена у бойовиків зброя має російське походження. Окрім того, разом із боєприпасами знайдена пломба Федеральної митної служби Россійськой Федерації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів