В Україну вторглися з Росії ще два загони «казаков» і планується черговий прорив найманців (відео)

13:06 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це повідомляють у понеділок джерело телеканалу «Еспресо.TV» і речник Інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий.


Відео: ТСН

«Еспресо.TV» інформує сьогодні, 23 червня, в повідомленні «За час «перемир’я» на Луганщину прибуло ще два загони «казаків» з Росії»:

«На Луганщині в складі терористичних банд «ЛНР» діє близько 600 «прихопьорських казаків» з території Росії. Про це «Еспресо.TV» повідомило джерело в Луганську.

За словами джерела, «сьогодні є підтвердження перебування на Луганщині близько 600 найманців з числа так званого «прихопьорського козацтва». «Два загони «казаків» прибуло на Луганщину протягом двох останніх діб», – додало джерело.

Натомість інтернет-видання «Українська правда» цитує в понеділок заяву речника Інформаційного центру РНБО Володимира Чепового на брифінгу: «Керівництво бойовиків декларує відсутність намірів скласти зброю та прагне перекласти на українську сторону відповідальність за зрив перемир'я, у тому числі, шляхом організації диверсій».

Він також повідомив, що терористи намагаються поновити людські резерви за рахунок примусово залучених місцевих людей та громадян Росії. «Найближчим часом з таборів підготовки бойовиків на території Росії планується здійснити прорив на територію України російських найманців», – заявив Чеповий.

Вони, за словами речника РНБО, мають забезпечити бойовиків новими людськими ресурсами та зброєю. Вербують найманців у Росії за допомогою соцмереж.

«У російському сегменті соцмереж здійснюється пошук добровольців для відправки на Схід України», – розповів Чеповий. «Всі бойовики, терористи і диверсанти, які порушують режим припинення вогню отримають жорстку та адекватну відповідь» – додав він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів