Новини Львова (cтор. 6821)

Фото для новини

13:54 13 липня 2015 р.

Голова Львівської ОДА доручив її підрозділам посилити співпрацю з громадськістю та експертами

Очільник облдержадміністрації Олег Синютка доручив керівникам структурних підрозділів ЛОДА провести в липні спільні засідання департаментів з відповідними профільними комісіями Громадської ради та визначити перелік експертів у різних галузях, які у подальшому прийматимуть активну участь у роботі.

Політика

Фото для новини

13:48 13 липня 2015 р.

Розвідувальні групи ДУК «Правий сектор» були скеровані на Закарпаття ще минулої осені, – Шараскін

З минулої осені для роботи на Закарпаття були скеровані розвідувальні групи ДУК «Правий сектор». Зараз уже з цієї інформації знято режим секретності, тому про це можна говорити.

Політика

Фото для новини

13:38 13 липня 2015 р.

Сьогодні у Львові пройде громадське обговорення кандидатур на посаду керівника ДФС

У понеділок, 13 липня, о 15:00 у великій сесійній залі Львівської обласної ради на вулиці Винниченка, 16 розпочнеться громадське обговорення кандидатур на посаду керівника Державної фіскальної служби у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

13:15 13 липня 2015 р.

Набір до поліції Львова продовжено до 7 серпня, – МВС

Перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе повідомила в понеділок: «Набір кандидатів до поліції Харкова, Одеси, Львова продовжено на три тижні з огляду на збільшений інтерес до структури».

Ситуації

Фото для новини

13:00 13 липня 2015 р.

Минулої доби на сході України поранили п’ятьох наших військовослужбовців, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у понеділок: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, п’ятьох – було поранено».

Політика

Фото для новини

11:55 13 липня 2015 р.

Левову частку військових демобілізують у вересні, – Генштаб

У прес-службі Генерального штабу Збройних Сил України повідомили в понеділок: «Демобілізація військовослужбовців, які були призвані в ході третьої черги мобілізації, буде проведена у липні-вересні 2015 року».

Ситуації