На Львівщині ліквідували вісім пожеж сухої трави

10:38 22 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Займання виникали на території Дрогобицького, Стрийського й Самбірського районів.

«Упродовж доби рятувальники вісім разів виїжджали гасити пожежі сухої трави», – повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«Займання виникали на території Дрогобицького, Стрийського та Самбірського районів. 21 грудня о 16:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Дрогобицькій у Стебникк Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1200 квадратних метрів. Вогнеборці ліквідували пожежу о 17:24. 

О 18:27 пожежа сухої трави виникла в селі Дуліби Стрийського району. Тут внаслідок пожежі знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1000 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 19:39. 

Цього ж дня о 19:36 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Дережицький Монастирець Дрогобицького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1000 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 20:47».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів