Пікетувальники біля Львівської Ратуші не називають чітких вимог, – ЛМР

11:40 22 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомила пікетульниця Тетяна, люди зібрались біля Ратуші, попередньо домовившись, і не представляють ніяких організацій.

«Сьогодні біля Львіської міської ради зібралась група пікетувальників. Люди встановили намети, але не можуть чітко сформулювати своїх вимог. Говорять загальні речі про корупцію, про недостатню кількість дитячих майданчиків у місті та їх неналежний санітарний стан тощо», – повідомили сьогодні, 22 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Як поінформували в організаційному управлінні ЛМР, заявка про проведення цього масового заходу до Львівської міської ради не надходила. Як повідомилапікетульниця Тетяна, люди зібрались біля Ратуші, попередньо домовившись, і не представляють ніяких організацій.

А заступник міського голови з розвитку Андрій Москаленко зазначив: «Люди не можуть назвати чітко мету протесту та організації, які вони представляють. Деякі люди сказали організації, які вони представлють, але сказали, що вони не є головними організаторами, кажуть, їм подзвонили та попросили прийти. Згодом підійшло кілька людей, які мають питання і ми беремо їх до вирішеня. Але яка загальна мета встановлення цих палаток, приходу людей – нам не відомо».

Як інформував «ЩЛ», перед будівлею Львівської міськради ставлять намети гірники.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів