Під час ліквідації пожежі на вулиці Ревуцького у Львові натрапили на труп

18:38 22 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У Франківському районі згоріла безгосподарна дерев’яна споруда.

«Сьогодні, 22 грудня, о 14.26 виникла пожежа у безгосподарній дерев’яній споруді на вулиці Ревуцького, 9 (приєднана територія як другий корпус ДНЗ №37 (юридична адреса – вулиця Княгтні Ольги, 59-а)). Пожежу ліквідували о 15.06. Вогонь знищив споруду. Під час огляду місця пожежі виявили обгорілий труп людини невідомої статі. Причини події з'ясовуються, проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 22 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. Натомість у прес-службі управління ДСНС розповіли у вівторок:

«22 грудня о 14:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній безгосподарській будівлі з дерев'яним перекриттям на вулиці Ревуцького, 9 у Львові. Вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями і на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів повністю її охопив. Площа пожежі склала 50 квадратних метрів.

У процесі розвідки пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка, особа якого встановлюється. Вогнеборці запобігли перекиданню полум’я на сусідню будівлю. Пожежу ліквідували о 15:06. Вогнем знищено будівлю, у якій сталося займання. До ліквідації пожежі залучили 16 рятувальників та чотири одиниці спецтехніки. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів