Наука і техніка (cтор. 205)

Фото для новини

18:36 27 березня 2015 р.

Львів’ян пенсійного віку запрошують змінити своє життя завдяки освітній програмі «Соціальний простір»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зголоситися до участі в освітній програмі «Соціальний простір» можна до 25 квітня включно.

Наука і техніка

Фото для новини

17:00 27 березня 2015 р.

Львівський медичний університет здобув Гран-прі міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, національний медичний університет імені Данила Галицького отримав Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності» на Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», що відбулася 12-14 березня 2015 року у Києві.

Наука і техніка

Фото для новини

15:52 27 березня 2015 р.

Завтра на Львівщині відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з 11-ти предметів

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у суботу, 28 березня, регіональний центр оцінювання якості освіти проведе друге пробне ЗНО, під час якого абітурієнти матимуть можливість пройти пробне тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов.

Наука і техніка

Фото для новини

16:16 26 березня 2015 р.

Львівський Фізико-математичний ліцей-інтернат очолив рейтинг кращих навчальних закладів країни

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Фізико-математичний ліцей-інтернат при національному університеті імені Івана Франка став кращим в Україні за результатами ЗНО й кількістю олімпійських дипломів учнів.

Наука і техніка

Фото для новини

14:58 25 березня 2015 р.

7-12-річних львів’ян із багатодітних сімей запрошують на благодійні курси англійської «On Top»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 4 квітня до 6 червня у нашому місті проходитимуть благодійні курси англійської мови «On Top» для дітей із багатодітних сімей віком 7-12 років.

Наука і техніка

Фото для новини

14:48 25 березня 2015 р.

Викладачі університету оборони ЗС США вивчають досвід своїх колег зі львівської військової академії

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, представники Національного університету оборони Збройних сил США ознайомились із процесом підготовки військових фахівців в стінах Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Наука і техніка

11:17 24 березня 2015 р.

Львів почали розбудовувати як "електронне місто"

У рамках ініціативи CityNext, учасником якої Львів є після підписання меморандуму про взаєморозуміння з «Майкрософт Україна» у червні 2014 року, місто стало першим в Україні, яке запровадило рішення на хмарній платформі Microsoft Azure.

Наука і техніка

Фото для новини

20:32 23 березня 2015 р.

Курсанти львівської військової академії допомагають підшефним дитячим будинкам

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, щовесни курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного допомагають привести до ладу після зими території підшефних дитячих будинків, розташованих на вулицях Комаринця й Таджицькій.

Наука і техніка

Фото для новини

19:17 23 березня 2015 р.

Студенти Львівського й Паризького університетів передали бійцям дві карети швидкої допомоги (відео, оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-центрі навчального закладу, студенти придбали два фронтовиків за €14000 «Renault Traffic» 2010 року випуску та «Volkswagen T5» 2009-го.

Наука і техніка

Фото для новини

09:50 23 березня 2015 р.

Волонтери відправлять бійцям 24-ї механізованої бригади з Львівщини ще один позашляховик

У дворику головного корпусу національного університету імені Івана Франка відбулось освячення позашляхового автомобіля, який представники волонтерської організації «Мех-мат іде на війну» передали військовим 24-ї окремої механізованої бригади в зону АТО.

Наука і техніка

Фото для новини

18:50 20 березня 2015 р.

У школах Львівщини регулярно проводитимуть практичні заняття зі стрільби

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, у школах нашої області створять центри для ознайомлення із видами стрілецької зброї та регулярно проводитимуть практичні заняття для юнаків 10-11 класів.

Наука і техніка

Фото для новини

16:14 20 березня 2015 р.

У львівській Академії сухопутних військ нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу

Міністерство освіти і науки України уже четвертий рік поспіль визначає саме Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного місцем проведення підсумкової конференції всеукраїнського конкурсу наукових робіт в галузі «Військові науки».

Наука і техніка

Фото для новини

18:30 19 березня 2015 р.

Депутати Львівської міськради скерували 25 мільйонів гривень на оплату праці освітян

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з тим, що освітня субвенція не повністю забезпечила необхідний об’єм фінансування, зі загального фонду бюджету міста виділили 25 млн. грн для збільшення фонду оплати праці в освітній сфері.

Наука і техніка