У ремонтно-відновлювальному полку на Львівщині провели «День відкритих дверей»

14:45 11 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Юнакам буде значно легше зробити остаточний вибір щодо майбутньої професії.

«Одинадцятикласники Топорівської, Тур’янської та Сторонибабської шкіл Буського району Львівської області відвідали окремий ремонтно-відновлювальний полк оперативного командування «Захід», – повідомили сьогодні, 11 січня, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«День відкритих дверей» відбувся з ініціативи ветеранської організації Буського району, місцевого відділу освіти та командування військової частини. Спілкуючись з молоддю, заступник командира полку по роботі з особовим складом – підполковник Олег Годованський – розповів про службу та побут військових ремонтників, а також участь особового складу в антитерористичній операції на Донбасі.

Офіцер зазначив: «Невдовзі вам належатиме обрати майбутню професію. Наша військова частина пропонує досить перспективний варіант – військову службу за контрактом у Збройних Силах України. У військових ремонтників завжди чимало роботи, особливо зараз, під час проведення Антитерористичної операції. У нас ви здобудете унікальні знання, а також багатий практичний досвід в найбільш затребуваних сьогодні на ринку праці та конкурентоспроможних професіях: слюсаря, механіка, електрика тощо» 

Під час відвідин учні та педагоги ознайомилися зі зразками військової техніки та озброєння, що перебуває на ремонті та відновленні у військовій частині. Наприкінці екскурсії глава ветеранської організації Буського району Львівської області Володимир Луженцов подякував військовим за цікавий та змістовний захід і зазначив, що невдовзі рада ветеранів організує круглий стіл за участю військовослужбовців, на якому молодь зможе дізнатися про переваги військової служби за контрактом.

«Дізнавшись про позитивні сторони контрактної служби, а це і розмір грошового забезпечення, і соціальний захист, і медичне обслуговування, молодим людям буде значно легше зробити остаточний вибір щодо майбутньої професії, – зазначив Володимир Луженцов».

Про це повідомили сьогодні, 11 січня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів