Польська страхова компанія пожертвувала 1 млн злотих на реабілітаційний центр у Львові

17:23 30 червня 2022 р.

Фото до новини

Компанія однією з перших зголосилася фінансово підтримати будівництво Національного реабілітаційного центру «Незламні» у Львові. А сьогодні - задекларувала переказ 1 млн злотих на реалізацію цього проєкту. Відповідний меморандум про співпрацю підписали член Правління Групи PZU S.A. Ернест Бейда та генеральний директор КНП «Перше Територіальне Медичне Об'єднання м.Львова» Олег Самчук.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

«Польща як країна, уряд,  суспільство  вже від перших днів війни  надавали допомогу  вимушеним переселенцям і жертвам цієї жахливої безпрецедентної  агресії російської федерації  у вільній незалежній Україні.  Ми є тут, щоб допомогти нашим братам-українцям, які мусять змагатись з  викликами та наслідками цієї війни. Група PZU S.A. прагне допомогти та підтримати створення сучасного Центру реабілітації,  щоб привернути увагу до  здоров`я наших героїв та героїнь - військових Збройних сил України, та всіх  українців, які постраждали від російської агресії. Ми будемо надзвичайно раді, якщо в цей скромний спосіб можемо допомогти  нашим сусідам, бо розуміємо, що Україна воює не лише за свою державу, а й за вільну Польщу та вільну Європу», - зазначили у компанії.

Національний реабілітаційний центр «Незламні» (UNBROKEN) стане першим в Україні центром, де отримувати фізичну, психологічну та соціальну реабілітації зможе щороку 50 тисяч українців. Пацієнт не лише отримуватимете тут протез, а й успішно повертатиметься до повноцінного життя. 

До проєкту уже долучилися перші фінансові донори: компанії «АТБ», «Symfony Solutions», «Space Art», Група PZU S.A.  та посольство Швейцарії в Україні. У день презентації проєкту меценати зібрали понад 2 млн євро. Німецьке місто Фрайбург виділить 1 млн євро на будівництво гуртожитку для пацієнтів реабілітаційного центру у Львові. А Львівський ІТ Кластер профінансує створення Центру ментального здоров’я у Львові, що працюватиме в межах реабілітаційного центру «Незламні».

Довідка

Група PZU є однією з найстаріших і найбільших страхових груп в Польщі з широким спектром страхових і фінансових продуктів. Компанії, які згодом трансформувалися у PZU, почали працювати ще близько 200 років тому, а у Львові – 100 років тому. Страхова Група PZU об’єднує понад 600 страхових відділень Польщі, Литви та України, понад 16 тис. співробітників та понад 200 видів страхових продуктів. Українська PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Мандрівник і блогер Зуб відвідав майже 130 країн зі страховим полісом однієї компанії

Мер Львова нагородив PZU-Україна за сто років

Сьогодні у Львові презентують фільм про 100-річчя відкриття офісу ПЗУ (PZU)

На Львівщині медзаклади отримали 5 мобільних рентгенів і 60 ультразвукових апаратів

У Львові сімейні лікарі з отоскопами правильніше скеровуватимуть пацієнтів у Центр слуху

До Львова перебазували філію Центру дитячої кардіології і кардіохірургії Києва

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів