На Львівщині медзаклади отримали 5 мобільних рентгенів і 60 ультразвукових апаратів

17:04 9 червня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 9 червня, на Львівщині відбулася передача ультразвукових та рентгенографічних систем для закладів охорони здоров'я області. Усі апарати безоплатно надала компанія «Philips» у вигляді гуманітарної допомоги.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Загалом компанія «Philips» передала 5 мобільних рентгенографічних систем і 60 ультразвукових апаратів, з яких 15 УЗД апаратів передали для благодійного фонду Сергія Притули та ще 7 апаратів – департаменту охорони здоров’я Сумської обласної військової адміністрації. Решту 38 апаратів розподілити по закладах охорони здоров'я області.

«У цей непростий час війни усі медики роблять надзвичайно велику справу – допомагають як на фронті, так і в тилу. Ваша робота та ваш вклад є неоціненним. Наскільки пересічні громадяни будуть задоволені роботою лікаря та укомплектуванням лікарень, таким буде їхній рівень задоволення владою та власною державою. Лише таким чином громадяни розумітимуть, що в їхній країні їх чекають, люблять та бережуть», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОВА Орест Чемерис розповів, що компанія «Philips» швидко вийшла на контакт щодо гуманітарної підтримки регіону.

«На наш запит у максимально короткий термін це все обладнання підготували та передали на Львівщину. Опісля передачі та встановлення обладнання у лікарнях області співробітники компанії проведуть навчання для працівників лікарень, щоб допомогти їм швидше опанувати усі ці апарати», – пояснив директор департаменту Орест Чемерис.

Мобільні рентгенографічні системи «Philips» забезпечують, як повідомляє виробник, чудовий робочий процес, блискучу якість зображення та повну ефективність цифрової рентгенографії, а також безпечну та гнучку мобільну рентгенівську систему. Апарати, які передали для потреб Львівщини, розподілили по районах області.

Рятувальникам Львівщини подарували німецьку 30-ти метрову пожежну автодрабину

Львівщина отримала карети швидкої допомоги від Литовського сейму

З Ватикану до Львова: Папа Римський подарував автомобіль швидкої допомоги дитячій лікарні

18 автомобілів швидкої допомоги, подаровані Данією, львів'яни укомплектували та відправили до Харкова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів