18 автомобілів швидкої допомоги, подаровані Данією, львів'яни укомплектували та відправили до Харкова

19:13 17 березня 2022 р.

Фото до новини

18 автомобілів швидкої допомоги, подарованих Королівством Данії, львівські медики укомплектували та відправили до Харкова.

Про це інформує пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com.

18 карет швидкої медичної допомоги екстракласу, обладнаних  на базі Mercedes-Benz Sprinter надійшли в Україну від благодійників із Королівства Данії.

Вартісні автомобілі до нашої держави доставлено за сприяння Міністерство охорони здоров'я України. Логістикою та доукомплектуванням карет швидкої займався колектив комунального закладу Львівської обласної ради Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Об'єднавши зусилля, медики Львівщини наповнили отримані автомобілі товарами гуманітарної допомоги, медикаментами, тактичним перев’язувальним матеріалом, інфузійними матеріалами, ампульними медикаментами та розхідниками для передової, тактичних військових медиків, а також роботи для бригад екстреної медичної допомоги.

Фахівці Львівський обласний клінічний перинатальний центр, Пологовового клінічного будинку №1 м. Львова та Львівської міської дитячої клінічної лікарні зібрали також для харків`ян значну кількість медикаментів неонатологічної групи.

«Комфортні «швидкі» від одного з найкращих європейських виробників, обладнані реанімаційними приладами, клімат-контролем, а також пневматичними системами ношів і крісел екіпажу, що супроводжує пацієнта найближчим часом заступлять на чергування у Харкові. Медикаменти розподіляють між лікарнями у населених пунктах де тривають бойові дії», - повідомляють працівники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та наголошують, що кожен на своєму місці повинен зробити максимум для того, щоб зупинити ворога.

Словаччина передасть Україні системи ППО С-300. Умова

МОЗ погодило перелік іноземних медиків, які працюватмуть у польовому госпіталі у Львові

До Львова перебазували філію Центру дитячої кардіології і кардіохірургії Києва

Працевлаштування українців у Європі: список вакансій у Польщі, Угорщині, Словаччині, Румунії, Чехії, Молдові, Німеччині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів