Ляшко у Садового презентує проєкт Національного центру реабілітації, аналогів якого немає у світі

11:16 7 червня 2022 р.

Фото до новини

У Національному центрі реабілітації щороку допомагатимуть 50 тисячам українців. Найперше йдеться про людей, які фізично та ментально постраждали внаслідок військової агресії росії проти України. Також послугами реалібілатації зможуть скористатися пацієнти, які її потребують через інші травми та хвороби.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

"Національний центр реабілітації України буде створений в структурі Першого медоб’єднання Львова. Він включатиме в себе потужну фізичну, психологічну та психосоціальну реабілітацію. Окремим напрямком передбачена хірургія, зокрема реконструктивна, а також ортопедія і роботичне протезування. У Центрі не лише встановлюватимуть постраждалим від війни українцям протези, а й виготовлятимуть їх там. Також заплановано 3D-друк кісткових імплантатів", - йдеться в повідомленні.

Презентувати проєкт Національного центру реабілітації України буде міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко. Це відбудеться в межах Форуму донорів “НЕЗЛАМНІ”, що відбудеться 10 червня у Львові. Місце проведення Форуму буде повідомлено додатково.

У Львові до 10 червня здаватимуть кров для онкогематологічних хворих

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів