Культура (cтор. 423)

Фото для новини

14:37 27 червня 2014 р.

28-29 червня на Львівщині збиратимуть на фестивалі кошти для хворих на легеневу гіпертензію (відео)

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба міськради, участь у ньому візьмуть Антитіла, Roch-H, Тінь Сонця, Один в каное, Веремій, Фліт, Хочу ще, Механічний Апельсин, RIZUPS, Cover Jam, Іван Сяркевич.

Культура

Фото для новини

15:16 24 червня 2014 р.

Концерт піаністки Майдану у Львові

У Львівській філармонії відбудеться доброчинний концерт на підтримку Третього батальйону територіальної оборони.

Культура

Фото для новини

18:34 13 червня 2014 р.

15 червня у Львові – свято парку імені Івана Франка

Як повідомляє прес-служба міської ради, «перепусткою» на урочистості слугуватиме «маленький штрих з минулого – будь-який реквізит одягу у стилі початку ХХ ст. – капелюхи та капелюшки, сукні та метелики, парасольки, панчохи в сітку, боа і горжетки».

Культура

Фото для новини

14:28 10 червня 2014 р.

На Альфа Джаз Фест у Львів прибудуть дипломати провідних європейських країн

Під час Альфа Джаз Фесту Львів прийме велику дипломатичну делегацію. Свої поїздки до Львова планують Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні.

Культура

Фото для новини

13:59 10 червня 2014 р.

Львівська облрада хоче стати співзасновником журналу «Дзвін»

Валерій П’ятак доручив профільному департаменту ОДА та управлінню облради докласти всіх зусиль, аби восени розпочати процедуру входження обласної ради до числа співзасновників «Дзвону». Зі свого боку чергу керівництво часопису повинно надати на розгляд депутатів стратегію розвитку сучасного літературного журналу.

Культура