Культура (cтор. 383)

Фото для новини

23:16 3 травня 2015 р.

Руслана Лижичко побажала львів’янам з нагоди Дня міста непереможності й сили духу

Народна артистка України написала в неділю в соцмережі: «У день мого рідного міста Львова я бажаю всім нам, львів'янам, непереможності та сили духу (я вірю, що ми здатні перемагати не лише зброєю, але й знезброювати ворога)».

Культура

Фото для новини

12:32 3 травня 2015 р.

Сьогодні о 14.30 у Гарнізонному храмі Львова – екуменічна молитва з нагоди Дня міста

Голова Центру Військового Капеланства й настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архієпархії УГКЦ, отець Степан Сус, запрошує мешканців та гостей нашого міста долучитись до молитви за наше місто, за нашу державу і за весь український народ.

Культура

Фото для новини

21:50 2 травня 2015 р.

Завтра о 14.30 у Гарнізонному храмі Львова – екуменічна молитва з нагоди Дня міста

Голова Центру Військового Капеланства й настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архієпархії УГКЦ, отець Степан Сус, повідомив у суботу: «Запрошуємо мешканців та гостей міста долучитись до молитви за наше місто, за нашу державу і за весь український народ».

Культура

Фото для новини

17:20 1 травня 2015 р.

Музиканту й співаку Святославу Вакарчуку присвоєно звання «Почесний громадянин міста Львова» (відео)

Лідера гурту «Океан Ельзи» удостоєно званням «Почесний громадянин міста Львова» за визначний внесок у розвиток національної культури, благодійну діяльність, активну громадянську та життєву позицію, підвищення авторитету Львова на державному й міжнародному рівнях.

Культура

Фото для новини

15:15 1 травня 2015 р.

У Львові висадився американський десант

У вихідний від українсько-американських навчань на Яворівському полігоні день десантники 173-ї повітряно-десантної бригади США приїхали до Львова на екскурсію.

Культура

Фото для новини

13:38 1 травня 2015 р.

Сьогодні у Львові розпочинають відзначати День міста (програма)

У п’ятницю о 14.00 в Ратуші відбудеться урочисте засідання ЛМР, під час якого оголосять імена переможців у щорічних номінаціях «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року» та «Почесний громадянин міста».

Культура

Фото для новини

13:00 1 травня 2015 р.

Львівські національні гвардійці навчаються влучати навіть у Музеї народної архітектури і побуту

Бійці Другої Галицької бригади стріляли в Шевченківському гаю з лука, зіграли на експонованих там музичних інструментах та ознайомились із ковальським ремеслом.

Культура

Фото для новини

11:00 1 травня 2015 р.

Сьогодні о 19:00 у Львові урочисто відкриють фестиваль «Meditarraneo. Дні Хорватської культури»

Як повідомили в прес-службі ЛОДА, впродовж трьох днів у Львові демонструватимуть мистецтво, культуру й туристичний потенціал Хорватії та готуватимуть національні страви Далмації.

Культура